خرید و قیمت جعبه تقسیم
در این بخش از سایت اسپیناس کابل میتوانید انواع جعبه تقسیم ها را با بهترین قیمت و کیفیت ممکن مشاهده و نسبت به تهیه آن اقدام کنید.
برای برق کشی های ساختمانی یا صنعتی خرید جعبه تقسیم یکی از ملزومات است. در واقع جعبه تقسیم ها یک قطعه الکتریکی با شکل های مستطیل و مربع هستند که علاوه بر تاسیسات الکتریکی در صنایع دیگر نیز کاربرد دارند. در این مقاله قصد داریم شما را با انواع جعبه تقسیم و کاربرد و مزیت های آن آشنا کنیم.
نحوه خرید جعبه تقسیم
جعبه تقسیم
خرید جعبه تقسیم به عنوان یک قطعه الکتریکی برای برق کشی تاسیسات و ساختمان ها لازم است. جعبه تقسیم همانطور که از اسم آن پیدا است یک وسیله برقی برای تقسیم انشعابات برق است. برای خرید جعبه تقسیم بایستی به فروشگاه های تاسیسات الکتریکی مراجعه کنید و یا آن را به صورت اینترنتی سفارش دهید.
خرید انواع جعبه تقسیم و کاربرد آن ها
برای خرید جعبه تقسیم لازم است نوع و نحوه کارکرد آن را بشناسید. انواع جعبه تقسیم عبارتند از:
- خرید جعبه تقسیم دایکاست(آلومینیومی)
خرید جعبه تقسیم دایکاست دارای مزیت های مختص به خود است. این جعبه تقسیم ها به دلیل اینکه از آلیاژ آلومینیوم ساخته شده اند بسیار محکم هستند. روکش ضد خش(رنگ الکترواستاتیک) آن ها را پوشانده است.
- خرید جعبه تقسیم پلی کربنات
خرید جعبه تقسیم پلی کربنات چه مزایایی دارد؟ جعبه های پلی کربنات در برابر ضربه بسیار مقاوم بوده و دارای درب های شفاف می باشند. همچنین جعبه تقسیم پلی کربنات در برابر خطرات برق گرفتگی و آتش مقاوم بوده و تغییر شکل و رنگ نخواهد داد.
- خرید جعبه تقسیم پایه دام
این نوع جعبه تقسیم در برابر خوردگی و دمای بالا مقاوم است. جعبه تقسیم های پایه دام از فلز محافظ روی پوشانده شده است به همین خاطر برای استفاده در محیط های باز مناسب هستند.
- خرید جعبه تقسیم cambox
جعبه تقسیم cambox جزء پرکاربردترین انواع جعبه تقسیم ها است که معمولا از جنس پلاستیکی یا فلزی است. این جعبه در اکثر پروژه ها مورد استفاده قرار می گیرد.
دلایل خرید جعبه تقسیم
دلایل خرید انواع جعبه تقسیم
از جمله دلایل خرید جعبه تقسیم می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- نصب برد و قطعات الکتریکی روی آن و محافظت از آن ها
- نصب پایه و ترمینال ریلی در آن و جدا کردن اتصالات الکتریکی
- نصب سوکت ها و کلید های قدرت و فرمان در آن
مشخصات خرید جعبه تقسیم
در خرید جعبه تقسیم توجه به جنس بدنه بسیار اهمیت دارد. جعبه تقسیم های پلاستیکی برای مکان هایی که دارای رطوبت هستند یا محیط اسیدی دارند مناسب هستند. جعبه تقسیم های آلومینیومی نیز دارای کلاس حفاظتی IP66 می باشد که از تجهیزات داخلی خود در برابر انواع فشار ها، سرما و گرما و... محافظت می کند. جعبه تقسیم های فلزی به دلیل رسانایی که دارند باید هنگام استفاده از آن ها اتصال به زمین داشته باشند. از جمله ویژگی های جعبه تقسیم های پلاستیکی مقاوم بودن در برابر حرارت بالا و نور خورشید، عایق الکتریکی، قابل استفاده در محیط های باز و مرطوب و اسیدی است.
نکات قابل توجه قبل از خرید جعبه تقسیم
قبل از خرید جعبه تقسیم بهتر است مشخص کنید که نحوه نصب آن چگونه باشد. جعبه تقسیم ها به دو روش توکار و روکار نصب خواهند شد. جعبه تقسیم های روکار دارای درب های شفاف و کدر هستند. جعبه های با درب کدر زمانی استفاده می شوند که نیازی به دیدن تجهیزات داخل آن نباشد. این نوع نصب در جلوی دید قرار دارند به همین خاطر به زیبایی آن ها توجه بسیاری می شود. جعبه تقسیم های توکار نیاز به زیبایی ندارند چرا که بعد از مجهز کردن و جایگذاری قطعات و کابل ها آن ها را زیر پوشش گچ یا مصالح دیگر مخفی می کنند. در صورتی که تجهیزات درون این جعبه تقسیم ها دچار مشکل شوند رفع مشکل آن ها بسیار دشوار می شود.
مزایا خرید آن
مزایا خرید انواع جعبه تقسیم
از مزایای خرید جعبه تقسیم می توان به موارد زیر اشاره کرد.
- جلوگیری از تماس افراد با سیم های برق
- با پوشاندن درست آن آتش درون جعبه در محیط منتشر نمی شود.
- باعث سازماندهی نقشه های الکتریکی می شود.
- محافظت از سیم ها در برابر رطوبت، نور و ...
- مانع از اتصال بین سیم ها می شود.
- از جویدن سیم ها توسط موجوداتی مانند موش جلوگیری می کند.
- ظاهر مرتب و زیبایی به محیط می دهد و مانع به هم ریختگی محیط توسط سیم ها می شود.
- جعبه تقسیم های پلاستیکی نصب آسانی دارند و هزینه خرید آن ها پایین است. همچنین در برابر گرما و سرما مقاوم هستند.
- جعبه تقسیم های استیل بیشترین مقاومت را نسبت به مابقی جعبه تقسیم ها دارد.
- جعبه تقسیم های فلزی دارای استحکام بسیار زیاد و مقاوم در برابر اشعه فرابنفش
معایب خرید آن
به منظور خرید جعبه تقسیم در انواع مختلف لازم است معایب آن ها را بشناسید و به درستی نوع جعبه تقسیم را انتخاب کنید.
- وزن سنگین، رسانایی و قیمت بالای جعبه تقسیم های فلزی
- جعبه تقسیم های گالوانیزه وزن بسیار بالایی دارند و آسیب پذیر ترین نوع جعبه تقسیم هستند.
- جعبه تقسیم های آلومینیومی در محیط های پرتنش امکان خوردگی آن ها وجود دارد.
- جعبه تقسیم های استیل هزینه بسیار بالایی دارند و وزن آن ها سنگین است.
- قابل استفاده نبودن جعبه های تقسیم پلاستیکی در اکثر پروژه ها
قیمت خرید جعبه تقسیم
موقع خرید جعبه تقسیم متوجه تفاوت قیمت های انواع آن ها می شوید. جعبه تقسیم های تو کار به دلیل بی اهمیت بودن شکل آن ها از لحاظ زیبایی قیمت پایین تری نسبت به مدل روکار آن ها دارند. همچنین قیمت ها با توجه به جنس جعبه تقسیم، شرکت سازنده و ابعاد آنها با یکدیگر متفاوت هستند. برای مثال جعبه تقسیم فلزی بهترین جنس را دارد و در مقابل بیشترین قیمت را نسبت به بقیه دارا است.
انتخاب درست هنگام خرید جعبه تقسیم
هنگامی که قصد خرید جعبه تقسیم را دارید ابتدا باید ابعاد تجهیزات کابل ها و سیم هایی که داخل آن قرار می دهید را بدانید. با این کار می توانید سایز مناسبی از جعبه تقسیم را انتخاب کنید. توجه به محل نصب و نحوه نصب جعبه تقسیم نیز از اهمیت بالایی برخوردار است. با توجه به این اطلاعات می توانید جعبه تقسیم مناسب کار خود را خریداری کنید.
دلایل خرید جعبه تقسیم
با خرید جعبه تقسیم آلومینیومی می توانید از آن در شرایط بارگذاری سخت مانند بخش های کشتی سازی، کشاورزی و... استفاده کنید. از جعبه تقسیم های پلی کربنات به عنوان تابلو برق برای مونتاژ مدارات فرمان و مدارات قدرت استفاده می شود.