کابل ترکیبی
خرید و قیمت کابل ترکیبی
در این صفحه از سایت اسپینانس کابل می توانید برای خرید انواع کابلهای ترکیبی اقدام نمایید و با قیمت مناسب کابل ترکیبی 100 متری و 305 متری را مشاهده کنید و در این صفحه با کیفیت ترین کابل های ترکیبی و انواع مختلف آن قابل مشاهده و انتخاب است.
اگر قصد خرید کابل ترکیبی برای نصب دوربین مدار بسته و یا آنتن تلویزیون خود را دارید بهتر است این مقاله را مطالعه فرمایید. کابل های ترکیبی ویژگی های فراوانی دارند که در این مقاله قصد داریم به شرح کامل نکاتی که هنگام خرید کابل ترکیبی نیاز است بپردازیم.
کابل ترکیبی چیست؟
کابل ترکیبی چیست؟
برای خرید کابل ترکیبی مناسب قبل از هر کاری باید آن را بشناسید. کابل ترکیبی کابلی است که از یک زوج برق و یک کابل کواکسیال تشکیل شده است. کابل کواکسیالی که در آن به کار رفته است مدل RG59 می باشد. به عبارت ساده تر این کابل ها از چند رشته کابل مسی (آلومینیومی) مفتولی یا افشان و یک کابل تصویر RG59 تشکیل شده است.
خرید انواع کابل ترکیبی و کاربرد آن ها
برای خرید کابل ترکیبی لازم است انواع آن را بشناسید. بر اساس جنس مغزی و شیلد و برق کابل های ترکیبی به سه دسته تقسیم شده اند که عبارتند از:
- کابل با مغزی مس، شیلد مس و برق مس
- کابل با مغزی مس، شیلد آلومینیوم و برق آلومینیوم
- کابل با مغز مس، شیلد مس و برق آلومینیوم
نکات مهم در خرید کابل ترکیبی
عملکرد کابل ترکیبی
هنگام خرید کابل ترکیبی لازم است به این نکته توجه کنید که کابل ترکیبی در متراژ زیاد مانند ادارات و ساختمان های بزرگ استفاده نشود. چرا که بیشترین پاسخگویی این کابل با جنس مرغوب و تمام مس حدوداً ۷۰ متر می باشد و برای متراژ های بزرگتر از ۷۰ کارایی و عملکرد آن ها کاهش می یابد. برای کابل های ترکیبی آلومینیومی نیز حداکثر پاسخگویی ۲۰ متر می باشد. برای اینکه بهترین کارکرد این نوع کابل ها را ببینید به متراژ استفاده از آن ها توجه کنید.
خرید کابل ترکیبی و مشخصات آن
قبل از خرید کابل ترکیبی لازم است بدانید که این کابل چه ویژگی هایی دارد. ساختار کابل ترکیبی همانند کابل کواکسیال است با این تفاوت که از زوج برق نیز در کنار آن استفاده شده است. در واقع این کابل متشکل از کابل تصویر و برق ۱۲ ولت می باشد. به معنای دیگر این نوع کابل دو کابل در درون یک قالب هستند.
کابل تصویر یا همان کواکسیال به منظور انتقال درست اطلاعات و تصاویر بدون نویز باید به جنس مغزی و شیلد آن توجه زیادی بشود. به گونه ای که هر چه تعداد رشته های شیلد بیشتر باشد میزان نویز پذیری نیز افزایش می یابد. در صورتی که از ترکیب تمام مس این کابل ها استفاده شود می توان حداکثر بازدهی را داشت. به دلیل چسبیدن سیم برق به کابل کواکسیال در این نوع کابل ها اشغال فضای داخل داکت بسیار کمتر است.
مزایای خرید کابل ترکیبی
مزایا کابل ترکیبی
نصاب های دوربین مدار بسته به دلیل شناخت مزایای این نوع کابل نسبت به خرید کابل ترکیبی اقدام می کنند. مهم ترین مزیتی که کابل ترکیبی دارد استفاده آسان از آن است. این کابل ها به گونه ایی طراحی شده اند که کابل تغذیه دوربین را نیز در خود جای داده است. بنابراین نیازی نیست کابل کشی جداگانه برای تغذیه دوربین مدار بسته انجام شود. به همین خاطر با استفاده از کابل های ترکیبی دیگر هزینه اضافی بابت کابل کشی جداگانه را نخواهید داشت. با استفاده از این کابل ها دیگر به چسب کردن کابل تصویر و برق در کنار یکدیگر نیازی نیست.
بنابراین دیگر نگران نویز های تصویر نخواهید بود. همچنین این نوع کابل ها پهنای باند متفاوتی دارند. به دلیل وجود دو رشته سیم برق و کابل کواکسیال در کنار یکدیگر همه دوربین ها را می توان به ups وصل کرد. با این کار در صورتی که برق امنیتی دوربین ها قطع شود دوربین ها باز هم کار خود را می توانند انجام دهند.
معایب کابل ترکیبی
قبل از خرید کابل ترکیبی بهتر است معایب آن را بشناسید. از نظر فنی نیز این نوع کابل ها مشکلات چشمگیری دارند که عبارتند از:
- این کابل ها به دلیل حجم زیادی که دارند در صورتی که کابل کشی دوربین ها هم مسیر باشد امکان استفاده از آنها وجود ندارد. چراکه با حجمی که دارند همزمان از یک لوله یا محفظه عبور نخواهند کرد.
- در صورتی که مساحت مکان مورد نظر برای کابل کشی بالا باشد به دلیل برد پایین این کابل ها نمی توان از آنها استفاده کرد. بنابراین اگر مکان مورد نظر شما برای کابل کشی بزرگ است خرید کابل ترکیبی مناسب نیست.
- در بعضی از کابل ها به دلیل بالا نرفتن هزینه تولید و مواد استفاده از شیلد آلومینیومی را منع کرده و با این کار نویز تصاویر بالا می رود.
- استحکام این نوع کابل ها پایین است. برای جدا کردن کابل دو قلو از هم به دقت بالایی نیاز است. در صورتی که با دقت بالا این کار انجام نشود کابل ها پاره میشوند و یا درز کنار آن ها باز خواهد شد.
- در صورتی که کابل بدون روکش کواکسیال با رشته های برقی اتصال پیدا کنند تصویر دچار نویز بسیار زیادی می شود.
- در صورت استفاده از این کابل برای دوربین ها در متراژ بالا افت ولتاژ ایجاد می شود. در صورتی که برای افت ولتاژ دوربین های دور از بالا بردن ولتاژ آداپتور مرکزی استفاده شود دوربین های نزدیک به آدابتور دچار مشکل می شوند.
قیمت خرید کابل ترکیبی
انواع کابل ترکیبی و کاربرد آن ها
ممکن است هنگام خرید کابل ترکیبی متوجه تفاوت قیمت ها باشید. عوامل متعددی روی قیمت کابل ترکیبی اثر گذار هستند. مهم ترین آن ها جنس مغزی و شیلد به کار رفته در آن است. معمولا قیمت مس از آلومینیوم بالاتر است بنابراین در صورتی که مس مورد استفاده در این کابل ها بیشتر باشد قیمت بالاتر می رود. بنابراین با توجه به کیفیت عملکرد، میزان کارایی و جنس مواد به کار رفته در ساخت آن ها قیمت انواع آن متفاوت است. عامل دیگری که روی قیمت کابل های ترکیبی اثر گذار است برند آن ها می باشد.
قسمت های مختلف کابل ترکیبی
برای خرید کابل ترکیبی بهتر است با قسمت های تشکیل دهنده آن و مزایای هر قسمت آشنا باشید. کابل ترکیبی به طور کلی از دو قسمت اصلی تشکیل شده است که هر کدام از این دو قسمت خود شامل قسمت های مختلفی هستند. این بخش ها عبارتند از:
- کابل کواکسیال
از این کابل به منظور انتقال داده استفاده می شود. در وسط این کابل یک رسانای مرکزی(دی الکتریک) و لایه اطراف این هادی که از به وجود آمدن نویز جلوگیری می کند تشکیل شده است. بنابراین اجزاء تشکیل دهنده کابل کواکسیال شامل مغز کابل، غلاف پلی اتیلین، فویل، رشته شیلد می باشد.
کابل برق
از کابل برق به منظور برق رسانی در کابل ترکیبی استفاده می شود که شامل دو جفت سیم برق یا چند رشته سیم برق، شیلد pvc و غلاف می باشد.
موارد استفاده از کابل ترکیبی
برای سیستم های مدار بسته آنالوگ لازم به خرید کابل ترکیبی می باشد. در واقع از این کابل به منظور انتقال اطلاعات و تصاویر استفاده می شود. بنابراین مصرف آن بیشتر در کابل های دوربین مدار بسته، آنتن و ماهواره و... می باشد.